Десерты

Raw Wild Blueberry Cake. (raw, vegan)

Raw Wild Blueberry Cake. (raw, vegan)
I’m introducing you my brand new (and  blue!) delicious raw WILD blueberry cake made with a creamy filling of cashews and Banana. Filled with antioxidant-rich blueberries, this raw cheesecake is perfect to satisfy those sweet cravings.
Ingredients
Base
100 gr nuts
60 gr. oatmeal
40 gr. maple syrup
20 gr. coconut oil
Filling
200 gr soaked raw cashews
1 frozen banana
60 gr maple syrup
45 gr coconut oil
150 gr. blueberries
Instructions
1) Start by soaking the cashews in the water overnight for a minimum of 4 hours. This part is essential, as the cashews need to become soft enough to pulse in the blender and to form a cream-like texture. At this time, freeze your banana for at least 4 hours.
2) To make the base, simply place all the nuts and oatmeal into a blender and blend until a crumble forms. Then add the maple syrup and coconut oil and blend for a few minutes until a very sticky ball has formed. With your fingers, evenly press the mixture into the bottom of a cake tin and place in the freezer while you prepare the filling.
3) Now drain the water and rinse the cashews. Add them to the blender along with banana, coconut oil and maple syrup. Blend until you have a creamy consistency.
4) Pour 2/3 of the filling over the base. Smooth out the top and tap the pan against the counter a few times to release any air bubbles. Place in the freezer.
5) Add blueberries to the filling and blend. Spread over the plain layer. Return to the freezer.
6) Half an hours prior serving remove from the freezer and let it thaw a little bit

Привет!

Представляю вашему вниманию черничный торт (кешью-кейк), который подходит веганам и сыроедам. Полностью натуральный и полезный для здоровья десерт без яиц, муки, сахара и масла!

Нежный, очень молочный, черничный кешью-кейк Вас равнодушными! Гарантирую! Готовим?

 

Сначала делаем основу:

100 г. фундука

60 г. овсянки

40 г. кленовый сироп (можно любой жидкий подсластитель)

20 г. кокосового масла

1. Фундук и овсянку перемалываем в блендере до состояния крупной «крошки».

2. Пересыпаем в тарелку и добавляем кленовый сироп и кокосовое масло.

3. Все тщательно перемешиваем ложкой, затем руками. Должен получится  шар мягкого теста!

4. Тесто разравниваем в форме.

 

Кремовый слой:

Кешью — 200 г.

Банан — 180 г.

Кленовый сироп — 60 г.

Кокосовое масло — 45 г.

Черника — 150 г.

1. Предварительно кешью необходимо замочить минимум на четыре часа. Затем кешью (воду слить), банан, кленовый сироп измельчить на мощном блендере(!), потом добавить растопленное кокосовое масло и снова измельчить!

2. После чего половину крема выложить на основу и убрать в морозильную камеру примерно на 1 час, в оставшийся крем добавить чернику и тоже измельчить.

3. Выложить оставшийся крем красивого фиолетового цвета, поверх нашей заготовки и опять убрать в морозильную камеру минимум на 2-3 часа, можно на ночь.

4. Вот и все! Наш торт (или кешью-кейк) готов. Перед подачей кешью-кейку нужно немного постоять в тепле. Затем нарезаем и подаём.

Хранить готовый кешью-кейк, я рекомендую в морозильной камере, предварительно разрезав на порционные кусочки.

Приятного и здорового аппетита.